ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τι θέλει ο Παπανδρέου και επιμένει στο… «λεφτά υπήρχαν»;

Τι θέλει ο Παπανδρέου και επιμένει στο… «λεφτά υπήρχαν»; Κύριο

13:18 - 22 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εχουν περάσει δέκα χρόνια από την δραματική περίοδο του πρώτου μνημονίου. Η χώρα ταλαιπωρήθηκε, οι πολίτες υπέφεραν, επί τόσα χρόνια ακούγαμε και λέγαμε τα ίδια και τα ίδια.

 

 

Υπάρχει γενικώς το αίτημα και η ανάγκη να ξεφύγει η Ελλάδα και οι πολίτες από αυτήν την συζήτηση. Και μάλλον θα πρέπει να το λάβουν αυτό υπόψη όλοι. 

 

Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι αυτό δεν συμβαίνει. Ολο και κάποιος από τους πολιτικούς μας αστέρες εμφανίζεαι και δηλώνει αμετανόητος, ενώ για κάποιον ανεξήγητο λόγο επιμένει να ξύνει πληγές του παρελθόντος. 

 

Μεταξύ αυτών και ο Γ. Παπανδρέου. Ο οποίος μιλώντας στην Βουλή την Κυριακή δεν παρέλειψε να πει: «Οταν είπα “λεφτά υπάρχουν” το απέδειξα ότι υπάρχουν, αλλά χάλασα την πιάτσα. Και θα την χαλάμε την πιάτσα για το συμφέρον του ελληνικού λαού». 

 

 

Το πιο ωραίο δε, ήταν αυτό που είπε στην συνέχεια, ρωτώντας ουσιαστικά τον κ. Μητσοτάκη… πού θα βρει τα λεφτά για τις φοροαπαλλαγές που εξήγγειλε. «Όμως δεν μας είπατε από που θα βρείτε τους πόρους. Η γενικόλογη αναφορά στην ανάπτυξη δεν πείθει. Γιατί αν δεν φτιάξουμε κράτος, ανάπτυξη δεν θα υπάρξει - ή θα είναι στρεβλή και επιζήμια, άνιση και άδικη, για το κοινωνικό σύνολο», είπε ο κ. Παπανδρέου…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.