ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο μύθος του ΣΥΡΙΖΑ «των πολλών» καταρρέει στην ΔΕΗ 

Ο μύθος του ΣΥΡΙΖΑ «των πολλών» καταρρέει στην ΔΕΗ  Κύριο

12:45 - 26 Ιουλ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο καταρρίπτονται σε διάφορα μέτωπα οι μύθοι της προηγούμενης κυβέρνησης. Ιδίως εκείνος που επχείρησε να αφηγηθεί προεκλογικά ο πρώην πρωθυπουργός, λέγοντας και ξαναλέγοντας ότι είναι με τους πολλούς και όχι με τους λίγους κλπ κλπ.

 

Σε ό,τι αφορά την ΔΕΗ, την πολιτική που ακολουθήθηκε και το μπάχαλο που επικράτησε, ο μύθος των πολλών και των λίγων καταρρέει με πάταγο. Η αξιωματική αντιπολίτευση εξακολουθεί να δίνει μάχες χαρακωμάτων - ή τουλάχιστον το προσπαθεί - αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, τα τελευταία χρόνια συνέβαιναν «τέρατα» και κανείς δεν έδειχνε να ασχολείται. 

 

Ενδεικτική είναι η περίπτωση του ιδιοκτήτη βίλας 1.400 τ.μ. στην Κηφισιά, ο οποίος ήταν ενταγμένος (με πλαστά στοιχεία) στο κοινωνικό τιμολόγιο (των «πολλών»…), και παραταύτα χρωστούσε στην επιχείρηση 24.000 ευρώ! 

 

Η εξυγίανση της ΔΕΗ προφανώς και είναι μία από τις επείγουσες προτεραιότητες. Ίσως να μην είναι τόσο δύσκολη και δραματική υπόθεση όσο κάποιοι θέλουν να την παρουσιάζουν, αλλά καλό θα είναι η υποδυόμενη την υπεύθυνη και νηφάλια αξιωματική αντιπολίτευση να σιωπήσει. Ή τουλάχιστον να συμβάλλει στην λύση, παρά να προτιμήσει τον ρόλο του ταραξία…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.