ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η απάντηση Μητσοτάκη στην νέα προσβολή Τσίπρα

Η απάντηση Μητσοτάκη στην νέα προσβολή Τσίπρα Κύριο

15:13 - 08 Αυγ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Καθημερινά και μεγαλύτερες απορίες προκαλεί η διάθεση του Αλέξη Τσίπρα να εκτοξεύει με ακατανόητο τρόπο και δίχως λόγο προσωπικές προσβολές κατά πολιτικών αντιπάλων.

Το νέο κρούσμα εκδηλώθηκε την Πέμπτη κατά την συζήτηση στην Βουλή για το διυπουργικό πολυνομοσχέδιο. Μιλώντας από το βήμα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε υποτιμητικά απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι ο Πρωθυπουργός δεν έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις και δεν φοίτησε σε ελληνικό πανεπιστήμιο, επειδή είχε την ευκαιρία και την δυνατότητα να εισαχθεί απευθείας σε σχολή του εξωτερικού.

Απαντώντας ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε στον κ. Τσίπρα ότι δεν είναι καλά ενημερωμένος. Όπως του είπε, είχε περάσει με πανελλαδικές εξετάσεις στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής, όπου πάντως δεν φοίτησε.

Λίγη ώρα αργότερα και στο πλαίσιο της συζήτησης για τον νέο διοικητή της ΕΥΠ, του οποίου τα τυπικά προσόντα αμφισβητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με έναν σαφή προσωπικό υπαινιγμό: «Ας μην συγκρίνουμε βιογραφικά τώρα»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.