ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το ατόπημα του Σκουρλέτη απέναντι στον Διονύση Χατζηδάκη

Το ατόπημα του Σκουρλέτη απέναντι στον Διονύση Χατζηδάκη Κύριο

13:58 - 09 Αυγ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Θα ήταν αυτή μία απλή και αθώα εξήγηση για το παραστράτημα του Πάνου Σκουρλέτη στην αίθουσα της Ολομέλειας το απόγευμα της Πέμπτης.

Μιλώντας από βήματος ο πρώην δήμαρχος Φαλήρου και νυν βουλευτής της ΝΔ, Διονύσης Χατζηδάκης, ασκούσε κριτική στην προηγούμενη κυβέρνηση και συγκεκριμένα για τον λεγόμενο νόμο Σκουρλέτη, ο οποίος δια της απλής αναλογικής επέφερε το διοικητικό χάος στους δήμους της χώρας.

Την ώρα εκείνη έμπαινε στην αίθουσα ο κ. Σκουρλέτης. Και με χιουμοριστική διάθεση ο κ. Χατζηδάκης του απηύθυνε τον λόγο. «Σας βλέπω πολύ καλό στο χρώμα, κ. υπουργέ. Καλώς ήρθατε», είπε.

Με σπουδή και με την γνωστή τάση του να μην αφήσει κουβέντα να πέσει κάτω, ο κ. Σκουρλέτης θεώρησε καλό να απαντήσει: «Και εσάς».

Η ανταπάντηση όμως του κ. Χατζηδάκη άπλωσε μία παγωμάρα στην αίθουσα: «Όχι, εμένα κ. υπουργέ είναι από την χημειοθεραπεία, όχι από τον ήλιο».

Ο κ. Χατζηδάκης περνά μία σοβαρή περιπέτεια υγείας και είναι εμφανώς καταβεβλημένος. Εχοντας διατελέσει υπουργός Εσωτερικών τα προηγούμενα χρόνια ο κ. Σκουρλέτης προφανώς θα είχε συναντήσει πολλάκις τον πρώην δήμαρχο και θα όφειλε να έχει κάνει τις διαπιστώσεις του. Και να είναι πιο προσεκτικός…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.