ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Γιάννης Βλαστάρης και επισήμως στο Μέγαρο Μαξίμου

Ο Γιάννης Βλαστάρης και επισήμως στο Μέγαρο Μαξίμου Κύριο

15:35 - 16 Αυγ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ως γνωστόν μετακινείται από το Μέγαρο Μαξίμου και το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού στην Αγία Παρασκευή και την προεδρία της ΕΡΤ. Εχει ήδη αντικατασταθεί από τον Δ. Τσιόδρα και η συγκεκριμένη επιλογή έχει ήδη ερμηνευτεί ως μία ένδειξη των διαθέσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει ένα σήμα για πολιτική διεύρυνση της ΝΔ.

Υπάρχει όμως και άλλη μία εξέλιξη σε αυτό το πεδίο, η οποία θεωρείται ότι ενισχύει το μήνυμα που θέλει να στείλει ο Πρωθυπουργός, τόσο στο εσωτερικό της ΝΔ όσο και ευρύτερα.

Είναι η τοποθέτηση με απόφαση του υπουργού Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη, του Γιάννη Βλαστάρη στην θέση του διευθυντή του γραφείου Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού.

Ο επί 20ετία διευθυντής της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, υπήρξε τα τελευταία χρόνια ένας από τους συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ στα παρασκήνια. Ηταν μεταξύ εκείνων που είχαν την επιμέλεια των ομιλιών του κ. Μητσοτάκη και πλέον αναλαμβάνει επίσημη θέση. Η πολιτική του προέλευση είναι από τον χώρο της Κεντροαριστεράς και η ανάληψη των νέων καθηκόντων του αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη «δήλωση» του κ. Μητσοτάκη για το ότι σκοπεύει να μετακινήσει την ΝΔ προς τον χώρο του πολιτικού κέντρου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.