ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με τι ασχολούμαστε…

Με τι ασχολούμαστε… Κύριο

14:31 - 19 Αυγ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πριν από τεσσεράμισι χρόνια όλη η χώρα παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα και τα πόδια την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία. Παρακολουθούσε αποσβολωμένη μία κυβέρνηση (στην οποία να θυμίσουμε, τότε συμμετείχαν ο Βαρουφάκης, ο Λαφαζάνης και διάφοροι άλλοι, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου μεγαλουργούσε από την θέση της Προέδρου της Βουλής), η οποία πειραματιζόταν και έπαιζε επί έξι μήνες την τύχη της Ελλάδας στα ζάρια.

Πολλά συνέβησαν έκτοτε, η πορεία είναι γνωστή. Φτάσαμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στις πρόσφατες εκλογές, τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Στον ενάμιση μήνα που έχει περάσει, η χώρα περιέργως πώς ασχολείται με άλλα. Ή αν όχι η χώρα, κάποιοι που είτε αναζητούν κάθε είδους αφορμές για αντιπολίτευση, είτε θεωρούν ότι πρέπει να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση.

Ασχολούνται κάποιοι φερ’ ειπείν με το αν ο Μητσοτάκης έχει αφήσει μούσι και γιατί. Με το αν φοράει μενταγιόν ή με το πού κάνει μπάνιο. Αν είναι γυμνασμένος ή αν έχει πλαδαρέψει. Με το αν τρώει χωρίς μπλουζάκι στην ταβέρνα και αν αυτό είναι σωστό ή όχι.

Φαίνεται ότι όλα τα προβλήματά μας έχουν λυθεί και από την πλήξη ασχολούμαστε με όλα αυτά. Δεν μπορεί να υπάρχει άλλη εξήγηση…  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.