ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο υποστηρικτής του Grexit Πολ Μέισον έχει πανικοβληθεί με το Brexit

Ο υποστηρικτής του Grexit Πολ Μέισον έχει πανικοβληθεί με το Brexit Κύριο

12:51 - 21 Αυγ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μέσα σε όλα όσα είχαμε ζήσει το 2015, είχαμε και τον Πολ Μέισον, γνωστό βρετανό δημοσιογράφο με προβοκατόρικες διαθέσεις να φουσκώνει τα μυαλά του Τσίπρα και του Βαρουφάκη, να τους εγκωμιάζει για την υπερήφανη διαπραγμάτευση και την ηρωική προοπτική του Grexit, να περιφέρεται ανενόχλητος στο Μαξίμου και να γυρίζει «ντοκιμαντέρ» (This is a coup) και γενικώς να υποστηρίζει το μπάχαλο.

Οι καιροί αλλάζουν όμως, ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης πήραν τους δρόμους τους και ο Πολ αντικρίζει σήμερα τον εφιάλτη του Brexit. Και εκεί, κάνοντας μία γαλαξιακή κωλοτούμπα, μιλάει για καταστροφή που πρέπει να σταματήσει και καλεί τα μέλη του κοινοβουλίου να ανατρέψουν τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Είναι κι αυτό βέβαια μία εκδοχή του μπάχαλου, που αρέσει στον Μέισον, μόνο που φαίνεται ότι τώρα ο υποστηρικτής της υπερήφανης διαπραγμάτευσης έχει φοβηθεί λιγάκι…

Και μέσα στην ανησυχία και την ταραχή του έκανε μία ανάρτηση στο twitter, στην οποία αναφέρει:

«Εχουμε μία ευκαιρία να σταματήσουμε αυτήν την καταστροφή. Οι βουλευτές πρέπει να πάρουν τον έλεγχο του κοινοβουλίου, η κυβέρνηση Τζόνσον πρέπει να πέσει. Όλα τα άλλα είναι δευετερεύοντα. Δεν υπάρχει αριστερή, σοσιαλιστική, πράσινη ή ακόμη και πολιτικά φιλελεύθερη εκδοχή του μέλλοντος, αν η προβοκάτσια του Τζόνσον επιτύχει».

Πανικόβλητος ακούγεται ο Πολ…

Τελευταία τροποποίηση στις 13:52 - 21 Αυγ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.