ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σκουρλέτης – Βαξεβάνης τσακώνονται για τους... followers

Σκουρλέτης – Βαξεβάνης τσακώνονται για τους... followers Κύριο

13:19 - 22 Αυγ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Και να ήθελαν να το κρύψουν, φαίνεται ότι δεν είναι και πολύ εύκολο. Η εσωτερική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει και στο επίκεντρο έχει βρεθεί σε πρώτη φάση, όπως αναμενόταν, ο Πάνος Σκουρλέτης. Διαρροές εναντίον του έχουν αρχίσει να διακινούνται και τα έντυπα που είναι ταγμένα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα έχουν αρχίσει να εκδηλώνονται.

Σε μία πρώτη ένδειξη των διαθέσεών του και των αντιρρήσεών του προς τα σχέδια του προέδρου του κόμματος, ο γραμματέας δήλωσε προσφάτως σε συνέντευξή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται followers. Και σε αυτό έσπευσε να απαντήσει ο Βαξεβάνης: «”Δεν θέλουμε followers, θέλουμε μέλη που να έχουν ουσιαστική σχέση με την πολιτική" είπε και εκατοντάδες followers έκαναν like στην άποψή του», ήταν το ειρωνικό σχόλιο του. 

Συνέχισε δε με μία αρκετά πιο σύνθετη σκέψη και διατύπωση:

«Followers χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ή μάλλον τα εκατομμύρια των followers να συμμετέχουν στην κομματική συλλογικότητα. Δεν χρειάζεται βαριά, αυτοεπιβεβαιωτικά και σεχταριστικά συμπλέγματα που δημιουργούνται για να βλέπουν οι από μέσα ανίκανους τους έξω και να κατασκευάζουν τη δήθεν ικανότητά τους. Κάνουν like στον εαυτό τους δηλαδή».

Με αυτούς τους όρους, η διαφαινόμενη εσωκομματική ίντριγκα και σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί και να είναι διασκεδαστική.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.