ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Σκουρλέτης βρήκε τους νταβατζήδες της Αριστεράς – καμία έκπληξη όμως…

Ο Σκουρλέτης βρήκε τους νταβατζήδες της Αριστεράς – καμία έκπληξη όμως… Κύριο

12:39 - 09 Σεπ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Προ εβδομάδων στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Διάφοροι «κύκλοι» άρχισαν να ξεγράφουν τον Σκουρλέτη, διακινήθηκε η φημολογία για ενδεχόμενη απομάκρυνσή του, εκείνος σήκωσε το γάντι και κάλεσε τους ενδιαφερόμενους να μιλήσουν ανοιχτά, ενώ φιλικά έντυπα και συγκεκριμένος εκδότης, φίλος του Ν. Παππά επιτέθηκε στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ.

 Κάποια στιγμή και ενώ είχε επιχειρηθεί μία ανακωχή, ο Σκουρλέτης μίλησε για «νταβατζήδες της Αριστεράς», χωρίς να πει διευθύνσεις και ονόματα.

Την Δευτέρα επιχείρησε να διευκρινίσει για ποιους μιλούσε:

«Δεν μίλησα για άτομα μέσα στο κόμμα, αλλά για δημοσιολογούντες οι οποίοι θεωρούν ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Και για να μην νομίσει κανείς ότι θα έκανε καμία έκπληξη, επιτέθηκε και πάλι στο μιντιακό σύστημα «που βάλλει με μανία κατά του ΣΥΡΙΖΑ», όπως τόνισε.

Η θεωρία έχει ως εξής: «Ο,τι δεν κατάφερε το μιντιακό και πολιτικό σύστημα να κάνει προεκλογικά εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ (να πετύχει τη στρατηγική του ήττα), επιδιώκει να το κάνει και μετά, αλλά πίσω από τη στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων δεν βλέπουν μόνο το πρόσωπο αλλά συνολικά το κόμμα και την Αριστερά».

Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται, αλλά μάλλον σε λάθος κατεύθυνση…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.