ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιτέλους: βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «απολογείται» για την ταλαιπωρία πολιτικών από την υπόθεση Novartis

Επιτέλους: βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «απολογείται» για την ταλαιπωρία πολιτικών από την υπόθεση Novartis Κύριο

12:34 - 16 Σεπ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Σάκης Παπαδόπουλος, βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, έχει πολλές φορές πάρει τις αποστάσεις του από τις εξαλλότητες που διακινεί και υποστηρίζει το κόμμα του. Για όποιον λόγο και αν το έκανε, είναι ένας από τους λίγους.

 Εχει δημοσίως διαφωνήσει με τις εκκεντρικότητες του Πολάκη, έχει εμφανιστεί εν γένει μετρημένος και μετριοπαθής και τώρα κάνει κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κάνει και ο αρχηγός του και να έχει περισώσει κάποια στοιχεία σοβαρότητας.

Με αφορμή την αναζωπύρωση της υπόθεσης Novartis, αλλά από την ανάποδη και λόγω της δικογραφίας για το κατά πόσον εν τέλει πρόκειται περί σκευωρίας, ο κ. Παπαδόπουλος είπε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 και αναφερόμενος στα πολιτικά πρόσωπα που βρέθηκαν να κατηγορούνται αδίκως: «Εγώ χαίρομαι που δεν βρέθηκε τίποτα και εκφράζω τη λύπη για την ταλαιπωρία τους». Μιλούσε ειδικώς για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και πρώην Πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο.

«Ειδικά για τον κ. Πικραμμένο νομίζω ότι ήταν εντελώς άδικη η ταλαιπωρία», υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: «Αυτά είναι βάσει των συνταγματικών διατάξεων για το πώς έρχονται οι φάκελοι παραπομπών στη Βουλή και πρέπει να τους αλλάξουμε. Δεν μπορούμε να ταλαιπωρούμε τους ανθρώπους επειδή κάποιος μάρτυρας είπε κάτι για κάποιον πολιτικό». 

Πώς να αισθάνεται άραγε ο κ. Τσίπρας ακούγοντας αυτά τα απλά και αυτονόητα λόγια;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.