ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η «μαύρη τρύπα» με τους προστατευόμενους μάρτυρες και ένας ρόλος με ιδιαίτερη σημασία

Η «μαύρη τρύπα» με τους προστατευόμενους μάρτυρες και ένας ρόλος με ιδιαίτερη σημασία Κύριο

14:21 - 18 Σεπ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσο εξελίσσεται και παίρνει διαφορετική τροπή η υπόθεση Novartis, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες και παρασκήνια, τα οποία μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστά, αλλά είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα.

Όπως για παράδειγμα ένα περίεργο παιχνίδι της τύχης, που μπορεί και να είναι καθοριστικής σημασίας. Για την ακρίβεια, μπορεί να μην πρόκειται καν για παιχνίδι της τύχης, αλλά για κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Ένα από τα αιτήματα που έχουν υποβληθεί αφορά τους περιβόητους «κουκουλοφόρους» ή «προστατευόμενους» μάρτυρες, στις αόριστες καταθέσεις των οποίων στηρίχθηκε η στοιχειοθέτηση του δήθεν «μεγαλύτερου σκανδάλου από συστάσεως του ελληνικού κράτους». Και έχει ζητηθεί να βγάλουν την κουκούλα. Κάποιοι επιμένουν ότι η μεγαλύτερη «μαύρη τρύπα» για την προηγούμενη κυβέρνηση θα είναι αυτοί οι μάρτυρες.

Ενας από εκείνους που έχουν ζητήσει με έμφαση την αποκάλυψη της ταυτότητάς τους είναι ο πρώην Επίτροπος της ΕΕ, Δ. Αβραμόπουλος. Και το έχει κάνει δια του συνηγόρου του, Σπ. Σαγιά.

Για όσους δεν θυμούνται, ήταν ο πρώτος γ.γ. της πρώτης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποχώρησε σχετικά εγκαίρως το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Δεν είναι απίθανο η «σύμπτωση» αυτή να παίξει καθοριστικό ρόλο στην διερεύνηση της υπόθεσης…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.