ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τσακαλώτος τώρα θυμήθηκε να μιλήσει για τα χάλια της ΕΡΤ…

Ο Τσακαλώτος τώρα θυμήθηκε να μιλήσει για τα χάλια της ΕΡΤ… Κύριο

13:11 - 20 Σεπ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Εχει ένα ενδιαφέρον, αλλά προκαλεί και κάποιες απορίες, έως και χαμόγελα. Ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποφύγει, ή δεν μπορούν, να κάνουν κάποια σοβαρή αυτοκριτική για τα τέσσερα χρόνια τους στην διακυβέρνηση, ακούγονται δειλά δειλά κάποιες φωνές και κάτι ψιθυρίζουν.

Το θέμα είναι ότι το κάνουν για πράγματα για τα οποία θα έπρεπε να έχουν μιλήσει νωρίτερα και ίσως και να τα είχαν διορθώσει.

Όπως π.χ. το χάλι της ΕΡΤ.

Σε συζήτηση λοιπόν που διοργάνωσε το tvxs.gr ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε την Πέμπτη: «δεν το πήραμε σοβαρά». Και εν συνεχεία ενημέρωσε ότι «το όραμά μου για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, δεν είναι να έχουμε έναν αριστερό Μπάμπη Παπαδημητρίου και έναν αριστερό Άρη Προτοσάλτε. Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά».

Μετά είπε και κάτι θεωρητικά για σεμινάρια δημοσιογραφίας. Ότι πρέπει να ξεχωρίζει η είδηση από την άποψη και «να ξέρουν όλοι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ότι στη δική τους τηλεόραση, στη δημόσια τηλεόραση, θα μάθεις την είδηση, ασχέτως αν θα μάθεις μετά το σχόλιο», κλπ.

Ο επίσης συμμετέχων στην συζήτηση Στέλιος Κούλογλου μίλησε για «στρατηγική αποτυχία» στην ΕΡΤ.

Γιατί όμως δεν μιλούσαν όσο οργίαζαν η Ακριβοπούλου και ο Καψώχας και διάφοροι άλλοι;

Τεσσεράμισι χρόνια σιωπής είναι πολλά για να γίνονται τώρα διαπιστώσεις…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.