ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κι αν «πρασινίσει» ο ΣΥΡΙΖΑ, τι ακριβώς θα γίνει;  

Κι αν «πρασινίσει» ο ΣΥΡΙΖΑ, τι ακριβώς θα γίνει;   Κύριο

11:46 - 23 Σεπ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ελλείψει πολιτικής θέσης, πέραν της αντίδρασης σε όλα, της αριστερίστικης ατάκας από το… 2014 και υπό τον φόβο της πασοκικής πολιτικής επιμόλυνσης, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως βρήκε την λύση.

Όπως είχε προαναγγείλει από την ΔΕΘ και σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνουν κορυφαία στελέχη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βάψει το κόμμα πράσινο και θα επιχειρήσει να το αναβαπτίσει στα νερά της οικολογίας.

Της μόδας είναι, οι ανά την Ευρπώπη Πράσινοι είναι σε άνοδο και κατά τα φαινόμενα στην Κουμουνδούρου έχουν πιστέψει ότι με την νέα, πράσινη ταυτότητα τα ποσοστά τους θα αυξηθούν.

Υπό αυτό το πρίσμα κάποιοι αμφιταλαντεύονται για την ταμπέλα. Προσπαθούν να αποφασίσουν μεταξύ «ΣΥΡΙΖΑ – Πράσινη Συμμαχία» και «ΣΥΡΙΖΑ – Πράσινη Αριστερά». Θα το αποφασίσουν εντός των ημερών, καθώς ετοιμάζεται και σχετική διακήρυξη με διάφορα ταραταζούμ.

Θα απομένει να εξηγήσουν στην συνέχεια, τι συνέβη με τις οικολογικές τους ανησυχίες και αγωνίες όσο ήταν στην κυβέρνηση. Όπως και γιατί ετοιμάζονται για κωλοτούμπα στις εξορύξεις, ενώ άλλα έλεγαν έως και πρόσφατα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.