ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Είναι δυνατόν να μην ήξερε ο Τσίπρας τι κάνει ο Παπαγγελόπουλος;». Ελα ντε, είναι;

«Είναι δυνατόν να μην ήξερε ο Τσίπρας τι κάνει ο Παπαγγελόπουλος;». Ελα ντε, είναι; Κύριο

13:25 - 23 Σεπ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ήταν γκάφα ή μια άστοχη αναφορά, όπως εκείνο το περιβόητο «Μα καλά, απατεώνες είμαστε;», που είχε εκστομίσει σε «ανύποπτο» χρόνο η πρώην υπουργός και βουλευτής σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου, δίχως ίσως να φαντάζεται πόσο έβαζε σε πειρασμό – τουλάχιστον κάποιους – να της απαντήσουν…

Εκτός και αν πρόκειται απλώς για μία παραδοχή με ιδιαίτερο νόημα και ενδεικτική για το τι θα επακολουθήσει, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, η πρώην υπουργός εμμέσως πλην σαφώς συντάχθηκε με τους Αντ. Σαματά και Βαγγ. Βενιζέλο, σε ό,τι αφορά την υπόθεση Novartis, τον δίαυλο Τσίπρα – Παπαγγελόπουλου και τα όσα συνέβησαν.

«Ο Παπαγγελόπουλος είναι δυνατόν να τα έκανε αυτά χωρίς να είναι ενήμερος ο Τσίπρας;» αναρωτήθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο και ενώ κατά τα άλλα έδειχνε μάλλον να δυσκολεύεται να εξηγήσει ποια ακριβώς είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση.

Και έτσι, αφενός (άθελά της;) αναγνώρισε ότι ευσταθούν τα όσα καταμαρτυρούνται στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και αφετέρου (άθελά της;) κατέστησε και τον πρώην Πρωθυπουργό συμμέτοχο στην υπόθεση.

Η απάντηση των δημοσιογράφων στο εύλογο κατά τα άλλα ερώτημα της πρώην υπουργού ήταν «όχι». Και εκείνη ανταπάντησε με ένα αμήχανο: «άρα…».

Άρα, τι;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.