ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Όχι απλώς διαφωνούν, μάλλον δεν συμφωνούν και σε τίποτε στον ΣΥΡΙΖΑ

Όχι απλώς διαφωνούν, μάλλον δεν συμφωνούν και σε τίποτε στον ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

13:32 - 27 Σεπ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Θέλουν να κρυφτούν, αλλά δεν φαίνεται ότι θα τα καταφέρουν για πολύ ακόμη. Εν όψει της πολυδιαφημισμένης μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ, οι διαφωνίες αρχίζουν να εμφανίζονται και κατά τις αριστερές παραδόσεις, ξεκινούν από την… μαρκίζα.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Χρ. Σπίρτζης είχε δηλώσει μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι είναι υπέρ της αλλαγής του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το είχε δικαιολογήσει λέγοντας: «Εμείς δεν φύγαμε από το χώρο μας, άλλοι έφυγαν και πρόδωσαν τις αρχές του Σοσιαλιστικού και Προοδευτικού κόσμου», συμπληρώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ έφυγε από τις αρχές του και γι αυτό τα κοινωνικά στρώματα τα οποία πλέον δεν καλύπτονταν πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ» και υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή της ονομασίας  σηματοδοτεί την έκφραση του μεγαλύτερου εύρους της Προοδευτικής Παράταξης και αυτό αντικατοπτρίζεται στο όνομα του συνδυασμού που θα κατέβει.

Την Παρασκευή, ο Θ. Δρίτσας είπε τα ακριβώς αντίθετα, υποστηρίζοντας κατηγορηματικά ότι το κόμμα δεν θα αλλάξει την ονομασία του και επίσης ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι ιδρυτικό αλλά απλώς ένα συνέδριο για το κόμμα…

Είναι προφανές ότι όχι απλώς υπάρχουν εσωκομματικές διαφωνίες, αλλά μάλλον δεν υπάρχουν και πολλά στα οποία να συμφωνούν…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.