ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας» - Ενα κάπως ατυχές πρωτοσέλιδο…

«Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας» - Ενα κάπως ατυχές πρωτοσέλιδο… Κύριο

10:44 - 30 Σεπ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Δεν το λες και το πιο πρωτότυπο σύνθημα, ούτε και τόσο ελκυστικό ώστε να συγκινήσει και να διαμορφώσει νέα δεδομένα στον πολιτικό χάρτη.

 

Η επιχείρηση του Αλέξη Τσίπρα να «αναζωογονήσει» τον ΣΥΡΙΖΑ και να του δώσει υποτίθεται νέα πνοή, ξεκίνησε από την προηγούμενη Παρασκευή. 

 

Μίλησε στην ΚΕ του κόμματος, είπε διάφορα κατά βάση καθησυχαστικά για τους κομματικούς, οι οποίοι δεν βλέπουν και με πολύ καλό μάτι τα ανοίγματα και τις διευρύνσεις - ξέρουν ότι ο Τσίπρας θέλει ουσιαστικά να παρακάμψει το κόμμα και να δημιουργήσει έναν νέο, δικό του «στρατό», εγγράφοντας με συνοπτικές διαδικασίες κάποιες χιλιάδες μέλη. Αυτή είναι τουλάχιστον η φιλοδοξία του. 

Όπως και να ΄χει, με αυτά στο φόντο, η «Αυγή» κυκλοφόρησε το Σάββατο με το πρωτοσέλιδο που βλέπουμε, με αυτόν τον τίτλο και αυτήν την φωτογραφία του αρχηγού. 

Και ο αρχηγός, επανέλαβε το σύνθημα στην ομιλία του στο φεστιβάλ της νεολαίας την Κυριακή, όταν απευθυνόμενος στους νέους ψηφοφόρους 17 έως 35 χρονών, τους κάλεσε να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ «στα δικά τους χέρια και να φτιάξουν τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής».

Ωραία όλα αυτά. 

Μόνο που κάποιοι κακεντρεχείς δεν μπόρεσαν παρά να κάνουν άλλου είδους σκέψεις, διαβάζοντας τον τίτλο και βλέποντας την κίνηση που εμφανίεται να κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πρωτοσέλιδο…

Μάλλον απίθανο να πρόκειται για κομματικό τρολάρισμα.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:59 - 30 Σεπ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.