ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μόνο ένας είχε δει την ταινία του Γαβρά…

Μόνο ένας είχε δει την ταινία του Γαβρά… Κύριο

12:43 - 14 Οκτ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η ταινία των Γαβρά-Βαρουφάκη φαίνεται ότι δεν πάει και τόσο καλά στις αίθουσες, είτε επειδή έπεσε πάνω στον «Joker», είτε επειδή είναι θύμα του εαυτού της και δεν έχει κανείς μία καλή κουβέντα να πει, με εξαίρεση τα θετικά σχόλια για τον πρωταγωνιστή Χρήστο Λούλη.

Το από «στόμα σε στόμα» είναι αρνητικό, όσοι δεν είχαν ούτως ή άλλως όρεξη να πάνε να δουν την ταινία, δεν πρόκειται με τίποτε να μεταπειστούν, ενώ πολλοί και από εκείνους που την είδαν μπορεί και να το έχουν μετανιώσει.

Τέλος πάντως, όσο και αν ατύχησε στους κινηματογράφους, φαίνεται ότι η ταινία είναι αυτήν την περίοδο βασικό συστατικό του πολιτικού small talk.

Και μάλιστα όχι μόνο μεταξύ Ελλήνων, αλλά και ξένων πολιτικών.

Όπως αναφέρεται στον «Βηματοδότη», ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Ο Πρωθυπουργός ρώτησε τον κ. Τουσκ αν είδε την ταινία και εκείνος αποκρίθηκε «όχι». Είχε όμως και μία μικρή περιέργεια αν εμφανίζεται και ο ίδιος ως χαρακτήρας

Ούτε ο Μητσοτάκης την είδε ακόμη, ώστε να του απαντήσει.

Πάντως ο Πρωθυπουργός έκανε και ένα πρόχειρό γκάλοπ, καθώς στράφηκε προς τις δύο αντιπροσωπείες, λέγοντας: «Όποιος έχει δει ταινία του Γαβρά, να σηκώσει το χέρι του».

Μόνο ένας το σήκωσε…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.