ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πώς αποκάλεσε τον Ιταλό πρόεδρο ο Τραμπ και «τρέλανε» την μεταφράστρια

Πώς αποκάλεσε τον Ιταλό πρόεδρο ο Τραμπ και «τρέλανε» την μεταφράστρια Κύριο

15:02 - 17 Οκτ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι είπε μεταξύ όλων των άλλων που ανέφερε για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ την Τετάρτη και με αφορμή το αλαλούμ που έχει προκαλέσει με τις ενέργειές του στην Συρία, ότι ο Τραμπ έχει υποστεί νευρικό κλονισμό και ότι προσεύχεται διαρκώς για την υγεία του…

Προφανής η καυστική και σαρκαστική της διάθεση. Και πάντως είναι μία ένδειξη για το ότι η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τα όσα λέει και κάνει ο Πρόεδρος…

Λίγες ώρες νωρίτερα ο κ. Τραμπ δέχθηκε στον Λευκό Οίκο τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλα. Διαφορετικές οι κουλτούρες, διαφορετικές οι ιστορίες των δύο ανδρών, διαφορετικό το υπόβαθρο.

Κατά την συνάντηση αυτή καταγράφηκε και το στιγμιότυπο που φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω. Η διερμηνέας του Ιταλού προέδρου βρέθηκε σε απόγνωση καθώς τα όσα έλεγε ο Τραμπ πολύ δύσκολα μεταφράζονταν. Στα κοινωνικά δίκτυα ξέσπασε ένα πάρτι με τις εκφράσεις στο πρόσωπο της διερμηνέα και σε ένα από τα χαρακτηριστικά σχόλια στο facebook ο Ηλίας Μόσιαλος, έγραψε:

«Το βλέμμα της διερμηνέα του Προέδρου της Ιταλίας Sergio Mattarella όταν ο Τραμπ αποκάλεσε τον Ιταλό Πρόεδρο Motorola. Είπε επίσης ότι η ΗΠΑ και η Ιταλία είναι συμμαχικές δυνάμεις από την εποχή της αρχαίας Ρώμης. Τι ζούμε....»

dolmetsch

Τελευταία τροποποίηση στις 15:41 - 17 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.