ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Καραμανλικό» τριήμερο στην Θεσσαλονίκη

«Καραμανλικό» τριήμερο στην Θεσσαλονίκη Κύριο

14:18 - 25 Οκτ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Υπερδραστήριος θα είναι κατά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο Κώστας Καραμανλής, στοιχείο που έχει ήδη πυροδοτήσει συζητήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, ενώ παρακολουθείται στενά και από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αυτήν την περίοδο διακινεί την επιθυμία του για επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο πρώην Πρωθυπουργός έχει ούτως ή άλλως πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις του. Προ δύο εβδομάδων είχε επίσημο ραντεβού με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Χρ. Ζέρβα, κατά την διάρκεια του οποίου μάλιστα, οπαδοί του τον περίμεναν έξω από το δημαρχείο.

Για το τριήμερο έχει ήδη γίνει γνωστό ότι:

- θα παρακολουθήσει την δοξολογία για τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου

- θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Το αν θα παρακολουθήσει την στρατιωτική παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά θα είναι παράξενο να μην το κάνει.

Είναι όλα αυτά απλώς συμπτώσεις ή μία περίεργη αναλαμπή του κ. Καραμανλή, ο οποίος ξαφνικά επιζητεί την δημοσιότητα;

Το να μην υπάρχει κάποιο πολιτικό κίνητρο πίσω από αυτήν την δραστηριοποίηση είναι μάλλον απίθανο. Ποιος ακριβώς είναι ο στόχος, θα φανεί σχετικά σύντομα.

Μην λησμονούμε ότι πριν από τις εκλογές είχε και μία μακρά κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.