ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κάτι λέει ο Ανδρουλάκης, αλλά ποια (μπορεί να) είναι η συνέχεια;

Κάτι λέει ο Ανδρουλάκης, αλλά ποια (μπορεί να) είναι η συνέχεια; Κύριο

15:38 - 29 Οκτ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Στο ΚΙΝΑΛ ετοιμάζονται για συνέδριο, άγνωστο για ποιον ακριβώς λόγο και με ποιο θέμα. Διάφοροι είναι δυσαρεστημένοι με την Φώφη και για αυτήν την επιλογή και για άλλες και δεν το κρύβουν.

Μεταξύ αυτών ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος έδωσε μία συνέντευξη στον ΣΚΑΪ την Παρασκευή και άλλη μία με το που τελείωσε το τριήμερο, στο ίδιο κανάλι, την Δευτέρα.

Και το μόνο που δεν είπε ήταν «δυστυχώς αποτύχαμε».

Το είπε αλλιώς: «Μακάρι το ΚΙΝΑΛ να έπαιρνε 15%, όμως το 8%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει 31%, είναι ένα αποτέλεσμα που δεν πιστεύω ότι είναι επιτυχία».

Μίλησε και για λάθη.

Όπως την συμφωνία της κυρίας Γεννηματά και του Σταύρου Θεοδωράκη να μην υπάρξει μια ενιαία κοινοβουλευτική ομάδα μετά τις εσωκομματικές εκλογές του 2017.

Ή την σύγκρουση Γεννηματά – Βενιζέλου λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές του 2019 με αντικείμενο την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και αποτέλεσμα την αποχώρηση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ: «Θα μπορούσαμε να πάρουμε 14%, πήραμε 8%» είπε και προσέθεσε: «Εγιναν λάθη που ψαλίδισαν τις προοπτικές της παράταξης» επανέλαβε και κάλεσε τους βουλευτές του κόμματος, τα «ιστορικά στελέχη», «να τοποθετηθούν». (σ.σ. ποια ακριβώς εννοεί;).

Τι ακριβώς μπορεί να σημάνει αυτή η παρότρυνση θα το δούμε. Αν και δεν αποκλείεται να είναι απλώς όλα αυτά μία τρικυμία σε φλυτζάνι…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.