ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε σαββατιάτικη σύναξη στην παραλία κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ ο Μητσοτάκης

Σε σαββατιάτικη σύναξη στην παραλία κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ ο Μητσοτάκης Κύριο

15:56 - 05 Νοε 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Σε παραλιακό ξενοδοχείο έχει προσκαλέσει την ΚΟ της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης το προσεχές Σάββατο. Η κίνηση είναι περισσότερο επικοινωνιακή παρά ουσίας, αν και δύσκολα θα αποφευχθούν οι σοβαρές συζητήσεις.

Η βασικότερη από αυτές μοιραία θα είναι η κατάσταση στο προσφυγικό/μεταναστευτικό, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι θα θελήσουν να θέσουν άλλα ζητήματα όπως η εκλογή νέου/νέας Προέδρου της Δημοκρατίας.

Υπό το πρίσμα αυτό και καθώς ο κ. Μητσοτάκης έχει δώσει ένα χρονοδιάγραμμα έως τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για τις αποφάσεις του, κάποιοι έχουν αρχίσει να κάνουν μαντεψιές.

Η διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου ότι αναζητείται γυναίκα, πιθανώς με προοδευτικό προφίλ και εκτός πολιτικής, οδήγησε ορισμένους στο πρόσωπο της Προέδρου του ΣτΕ, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Δεν πρόκειται να επιβεβαιώσει τίποτε ο Πρωθυπουργός, πόσο μάλλον σε μία συνεδρίαση της ΚΟ δίπλα στην θάλασσα. Πάντως, για τους οπαδούς της ονοματολογίας, η κορυφαία δικαστικός είναι ένα από τα πιο αξιόλογα πρόσωπα στα οποία θα μπορούσε να καταλήξει ο Πρωθυπουργός και να επιτύχει και τις επιθυμητές συναινέσεις.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.