ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κ. Τασούλας έχει σχέδιο για τους Πολάκη - Τζανακόπουλο

Ο Κ. Τασούλας έχει σχέδιο για τους Πολάκη - Τζανακόπουλο Κύριο

13:22 - 11 Νοε 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ενώ διάφορα σοβαρά συμβαίνουν στην χώρα, είτε σε θετική (βλ. βελτίωση επενδυτικού κλίματος) είτε σε ανησυχητική (βλ. ελληνοτουρκικά, μεταναστευτικό) κατεύθυνση, τα ευτράπελα συνεχίζονται.

Το βασικότερο από αυτά είναι η σειρά παραστάσεων που δίνουν Πολάκης και Τζανακόπουλος στην Προανακριτική.

Στην τελευταία συνεδρίαση μπήκαν μέσα σε σχηματισμό και με βηματισμό, στρογγυλοκάθησαν και αρνούνταν να αποχωρήσουν σεβόμενοι την απόφαση περί εξαίρεσής τους. Αποτέλεσμα ήταν να αναβληθεί η συνεδρίαση και εξέταση του Φρουζή της Novartis.

Τι θα γίνει στην επόμενη συνεδρίαση αυτής της εβδομάδας; Ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας έχει διαμηνύσει σαφώς και λακωνικώς: «δεν θα συμβεί δεύτερη φορά».

Τι σημαίνει αυτό; Θα παρέμβει η φρουρά για να τους βγάλει από την αίθουσα; Μάλλον όχι. Το πιθανότερο είναι ότι θα παρέμβει η φρουρά και δεν θα τους αφήσει να μπουν. Πιο έξυπνο και πιο αποτελεσματικό.  Όχι ότι αυτό δεν θα τους δώσει ευκαιρία για ένα ακόμη σόου, αλλά θα είναι μάλλον το τελευταίο.

Εκεί θα φανούν και τα όρια της μαγκιάς και του τσαμπουκά και μάλλον κάπως έτσι θα τελειώσει η σειρά παραστάσεων, που όπως και να το κάνουμε έχει αρχίσει να κουράζει…

Τελευταία τροποποίηση στις 15:18 - 11 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.