ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Κακλαμάνης έχει βρει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Κακλαμάνης έχει βρει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριο

14:14 - 13 Νοε 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Μητσοτάκης έχει ήδη πει ότι θα λάβει τις αποφάσεις του για το πρόσωπο που θα προτείνει για την Προεδρία της Δημοκρατίας στις διακοπές των Χριστουγέννων.

Όμως φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούν να περιμένουν και σπεύδουν να κάνουν τις δικές τους προτάσεις και μάλιστα δημοσίως.

Όπως ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Θέλει να επανεκλεγεί Πρόεδος ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Είπε σχετικά μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 την Τετάρτη: «όταν έχεις έναν άνθρωπο, που ιδεολογικά προέρχεται από την παράταξή σου και μπορείς να τον εκλέξεις με 240 ψήφους, δεν χρειάζεται να ψάχνεις γι’ άλλον».

Χαρακτήρισε δε «απολύτως επιτυχημένη τη θητεία» του κ. Παυλόπουλου και υπογράμμισε ότι δεν ξέρει πού θα βρισκόταν η Ελλάδα εάν το καλοκαίρι του 2015 δεν ήταν στην Προεδρία της Δημοκρατίας ο κ. Παυλόπουλος.

Ο κ. Κακλαμάνης εξέφρασε και την άποψη ότι στην Προεδρία της Δημοκρατίας πρέπει να είναι ένα πολιτικό πρόσωπο. «Πρέπει να μπορεί να βάζει τα θέματα, όπως η επιστροφή των Μαρμάρων» σημείωσε, προσθέτοντας ότι ο δικός μας πρόεδρος «δεν είναι ο πρόεδρος της Σλοβενίας».

Κάπως unfair για την Σλοβενία αυτό το τελευταίο και πάντως τι θέλει ακριβώς ο κ. Κακλαμάνης; Στέλνει μήπως κάποιο μήνυμα στον Πρωθυπουργό για τις διαθέσεις κάποιων βουλευτών της ΝΔ;

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.