ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιο κοντά στα συμφέροντά μας»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιο κοντά στα συμφέροντά μας» Κύριο

15:32 - 15 Νοε 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Φαίνεται ότι μέχρι να τελειώσει η διαδικασία της Προανακριτικής θα έχει εμπεδωθεί: η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την Novartis είχε κάτι το μοναδικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν από την συνέχεια, για δεύτερη ημέρα, της κατάθεσης του πρώην επικεφαλής της εταιρείας Κ. Φρουζή, οι δύο πλευρές βρέθηκαν κάποια στιγμή σε πλήρη σύμπνοια.

Και όλως συμπτωματικώς η εταιρεία είχε διαφημιστικά προγράμματα για τα κομματικά έντυπα όπως η «Αυγή» και τα φιλοσυριζαϊκά «Εφ.Συν» και «Documento» και «Hot Doc».

Ρωτήθηκε μεταξύ των άλλων εάν οι δύο βασικοί στόχοι της φαρμακοβιομηχανίας και της Novartis, δηλαδή η έκδοση τιμών φαρμάκων μια φορά τον χρόνο και η μέση χαμηλότερη τιμή δύο χωρών της Ευρωζώνης, επιτεύχθηκαν επί κυβέρνησης Σαμαρά ή επί κυβέρνησης Τσίπρα.

Κατά τις πληροφορίες που διακινήθηκαν ο κ. Φρουζής απάντησε ότι «δεν μπορέσαμε επί κυβέρνησης Σαμαρά να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους. Το καταφέραμε μετά, επί ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πιο κοντά στα συμφέροντά μας».

Ένα από τα ωραία της δεύτερης ημέρας της κατάθεσης του πρώην επικεφαλής της εταιρείας, έπειτα από τα όσα είπε την προηγουμένη για τις συναντήσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν και οι υπερασπιστικού χαρακτήρα ερωτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον αρχηγό τους.

Μεταξύ των άλλων έκαναν στον κ. Φρουζή την καταπληκτική ερώτηση αν οι συναντήσεις αυτές είχαν κάτι το παράνομο.

Τους διαβεβαίωσε πως όχι…

Τελευταία τροποποίηση στις 16:12 - 15 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.