ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανησυχεί για τον ΟΑΣΘ. Εδώ γελάνε…

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανησυχεί για τον ΟΑΣΘ. Εδώ γελάνε… Κύριο

14:30 - 21 Νοε 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι έχουν μία περίεργη αίσθηση του χιούμορ, αλλά πάντα ξέρουν πώς να εκπλήσσουν. Ενώ λοιπόν έχουν ανακαλύψει την εύκολη τακτική της κατάθεσης ερωτήσεων προς την κυβέρνηση, αποφάσισαν να καταθέσουν και μία για τον ΟΑΣΘ! Και ειδικότερα ζητούν ενημέρωση σχετικά με το σχέδιο της Κυβέρνησης για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Η ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή μαζί με το αίτημα για κατάθεση εγγράφων κατατέθηκε από την αναπληρώτρια Τομεάρχη Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα.

Το ωραίο είναι ότι ο ΟΑΣΘ υπήρξε ένα από τα πεδία στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ξεδίπλωσε όλο το μεγαλείο του, αφού είχε διορίσει πρόεδρο τον Στέλιο Παππά, πατέρα του Νίκου και «γιο του μπάρμπα-Νίκου», όπως ο ίδιος είχε υπερηφάνως δηλώσει.

Και η θητεία του δεν ήταν και ό,τι λαμπρότερο…

Τώρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο Νίκος Παππάς, ζητούν τα ρέστα.

Και λένε πως λίγες μόλις μέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία της 3ης Δεκεμβρίου 2019, όπου με βάση το Νόμο 4482/2017 ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) παύει να παρέχει συγκοινωνιακό έργο, δεν υπάρχει καμιά επίσημη απόφαση από την Κυβέρνηση που να τροποποιεί το μέλλον του, ενώ παράλληλα, ανησυχούν και λένε ότι οι υπηρεσίες μεταφορικού έργου χειροτερεύουν συνεχώς…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.