ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι αταξίες της Βαγενά και πώς ο Τασούλας την… ξεκούρασε

Οι αταξίες της Βαγενά και πώς ο Τασούλας την… ξεκούρασε Κύριο

15:18 - 23 Νοε 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η αντιπαράθεση Μητσοτάκη - Τσίπρα την Παρασκευή στην «Ωρα του Πρωθυπουργού» χαρακτηρίστηκε από τις γνωστές έντονες αντεγκλήσεις και την διάθση του αρχηγού της αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ εν γένει, να παροξύνουν τα πράγματα.

 

Δίχως ιδιαίτερο αποτέλεσμα, αφού κανείς δεν παρακολουθεί τον κ. Τσίπρα σε αυτόν τον δρόμο και μένει μόνος του να απευθύνεται κατά βάση στους βουλευτές και τα στελέχη του. 

 

Πλην όμως, στην ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπάρχουν διάφοροι ταραξίες, οι οποίοι μιλούν, σχολιάζουν και φωνάζουν όσο μιλούν οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί και κυρίως ο Πρωθυπουργός. 

 

Σε αυτόν τον ρόλο διακρίθηκε την Παρασκευή η Αννα Βαγενά, η οποία δεν σταμάτησε να σχολιάζει φωναχτά, όσο στο βήμα βρισκόταν ο κ. Μητσοτάκης. 

 

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας παρακολουθούσε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να προβαίνει στις γνωστές και συνηθισμένες συστάσεις για ησυχία και τα σχετικά. 

 

Και κάποια στιγμή με το χαρακτηριστικό του χιούμορ είπε, όταν είχε έλθει η ώρα της δευτερολογίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Καλώ στο βήμα τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και για να… ξεκουράσω λίγο την κυρία Βαγενά». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.