ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ηθελε ραντεβού με τον Μακρόν, όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα…

Ηθελε ραντεβού με τον Μακρόν, όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα… Κύριο

14:36 - 25 Νοε 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν οι συνθήκες και τα δεδομένα και καλό είναι – ειδικώς αν μιλούμε για δημόσια πρόσωπα, ή ας πούμε πρώην πρωθυπουργούς – να υπάρχει μία συναίσθηση της πραγματικότητας.

Είναι φανερό και γνωστό ότι σε αυτό δεν διακρίνεται ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εν γένει συμπεριφέρεται ασύμμετρα και δίχως να δείχνει ότι αντιλαμβάνεται ακριβώς την θέση του και το πολιτικό του βεληνεκές.

Καλομαθημένος όπως είναι από την συγκυριακή «αίγλη» που είχε τα τελευταία χρόνια, ως εκ της θέσεώς του ως Πρωθυπουργού, που από ταραξίας μεταμορφώθηκε σε «yes man» των δανειστών, έχει ακόμη την εντύπωση ότι οι διεθνείς συνομιλητές του τον αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο.

Δεν συμβαίνει αυτό.

Όπως πληροφορούμαστε, ο κ. Τσίπρας θέλησε, με αφορμή την επίσκεψή του στο Παρίσι τις επόμενες ημέρες για μία εκδήλωση για το χρέος, να συναντήσει τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν. Πλην όμως, το αίτημά του έχει μείνει αναπάντητο.

Προφανώς, δεν προβλέπονται από το πρωτόκολλο της γαλλικής Προεδρίας συναντήσεις στα πεταχτά…

Πάντως ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τους παλιούς του «φίλους» Φρανσουά Ολάντ και Πιερ Μοσκοβισί, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς δεν έχουν πλέον ρόλο και προφανώς έχουν άφθονο χρόνο στην διάθεσή τους…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.