ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ξεκατίνιασμα στο twitter μεταξύ Παπαδημούλη και ΚΙΝΑΛ

Ξεκατίνιασμα στο twitter μεταξύ Παπαδημούλη και ΚΙΝΑΛ Κύριο

15:34 - 27 Νοε 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Πέρασε απαρατήρητο, καθώς η συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση μονοπωλήθηκε από τις διαφωνίες για τις αλλαγές στο άρθρο για τον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά υπήρχαν και κάποιες άλλες αναθεωρητέες διατάξεις, σημαντικές για άλλους λόγους.

Μεταξύ αυτών και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή του άρθρου 5, παρ. 2 του Συντάγματος για την απαγόρευση διακρίσεων και βάσει φύλου, ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Η αναθεωρητική πρόταση καταψηφίστηκε. Και αυτό αποτέλεσε αφορμή για ένα διαδικτυακό ξεκατίνιασμα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, ή ορθότερα, μεταξύ Δημήτρη Παπαδημούλη και ΚΙΝΑΛ.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του αγαπημένου του twitter, από όπου θεωρεί ότι ασκεί πολιτική, ισχυρίστηκε ψευδώς ότι την συγκεκριμένη πρόταση αναθεώρησης καταψήφισε το ΚΙΝΑΛ και αποφάσισε να… μαλώσει τους υπευθύνους με μία βιαστική ανάρτηση:

papadimoul

Ακολούθησε μία ομοβροντία αναρτήσεων από στελέχη του ΚΙΝΑΛ, όπως ο Παναγιώτης Βλάχος, που έγραψε:

 

Ο Παύλος Χρηστίδης ήταν πιο καυστικός κατά του κ. Παπαδημούλη:

 

Αυτός που το απογείωσε ήταν ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος τα είπε νέτα σκέτα για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

 

Το ωραίο είναι ότι όλα αυτά ο κ. Παπαδημούλης τα θεώρησε «διευκρινίσεις», αρνούμενος να παραδεχθεί το λάθος του και την διακίνηση ψευδών ειδήσεων:

papapadimoul

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.