ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μητσοτάκης τα είπε, όμως ο Τσίπρας έλειπε…

Ο Μητσοτάκης τα είπε, όμως ο Τσίπρας έλειπε… Κύριο

15:09 - 06 Δεκ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε την Παρασκευή στην Βουλή, όπου συζητιόταν το φορολογικό νομοσχέδιο. Όμως ξεκίνησε την ομιλία του με εκτενείς αναφορές στα ελληνοτουρκικά και στις πρόσφατες εξελίξεις.

Κλείνοντας το σχετικό κομμάτι της ομιλίας του, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην στάση του Αλέξη Τσίπρα και ειδικώς στα όσα ακραία δήλωνε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης την προηγούμενη Τετάρτη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και όσο ο Πρωθυπουργός συναντιόταν με τον Πρόεδρο Ερντογάν.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την ενόχλησή του για την στάση του αρχηγού της αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του απρεπείς και διχαστικές και κατέληξε λέγοντας ότι με αυτήν την στάση ο κ. Τσίπρας έδειξε τον χειρότερο εαυτό του και ότι ελπίζει να μην είναι ο μόνος…

Παρά ταύτα και ενώ θα ανέμενε κανείς ότι υπήρχε ο κίνδυνος μία κοινοβουλευτικής αντιπαράθεσης σε υψηλούς τόνους, το ενδεχόμενο αυτό είχε αποκλειστεί εξ αρχής και εκ των πραγμάτων: Ο κ. Τσίπρας δεν ήταν παρών.

Βρισκόταν στην Τυνησία, όπου συμμετείχε στην 34η Διάσκεψη του Αραβικού Ινστιτούτου Επιχειρηματιών, με θέμα «Πολιτικές κρίσεις: Προς ένα αποτελεσματικό κράτος».

Τελευταία τροποποίηση στις 15:23 - 06 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.