ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μία πολύ επίκαιρη συζήτηση για την ΑΟΖ και τα ελληνοτουρκικά

Μία πολύ επίκαιρη συζήτηση για την ΑΟΖ και τα ελληνοτουρκικά Κύριο

14:06 - 09 Δεκ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση του Ευ. Βενιζέλου έχει διοργανώσει πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και συνέδρια τα τελευταία χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει καίριες πολιτικές παρεμβάσεις για πλήθος θεμάτων, από την οικονομία και την δικαιοσύνη, έως το εκλογικό σύστημα και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την χώρα.

Στην παρούσα συγκυρία, έχει προγραμματίσει την πλέον ενδιαφέρουσα και επίκαιρη συζήτηση. Την ερχόμενη Δευτέρα διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών στη Μεσόγειο και ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Δεν είναι μόνο το θέμα κρίσιμο και ενδιαφέρον, είναι και η σύνθεση του πάνελ των ομιλητών. Περιλαμβάνει δύο πρώην υπουργούς Εξωτερικών, ένας εκ των οποίων έχει διατελέσει και υπουργός Αμυνας και δύο πρέσβεις ε.τ., με ιδιαίτερη πείρα στα υπό συζήτηση ζητήματα. Πρόκειται για τους: Ντόρα Μπακογιάννη, βουλευτή της ΝΔ, πρώην υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, πρώην Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας , Παύλο Αποστολίδη, Πρέσβη ε.τ. και Γιώργο Σαββαΐδη, Πρέσβη ε.τ. και πρώην Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΞ.

Η συζήτηση θα γίνει την την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» και την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, διευθυντής της «Καθημερινής» Αλέξης Παπαχελάς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.