ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εκαψαν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στα Εξάρχεια – Ο Μπακογιάννης θα το ξαναστήσει

Εκαψαν το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στα Εξάρχεια – Ο Μπακογιάννης θα το ξαναστήσει Κύριο

14:36 - 19 Δεκ 2019
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Η συζήτηση στην χώρα σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και το πώς πατάσσεται η ανομία έχει εκτραπεί στο πεδίο του σουρεαλισμού και της παραπλάνησης, ειδικώς από την πλευρά των κινηματικών και μέσω των γνωστών, σκοτεινών διαύλων των κοινωνικών δικτύων.

Οι προτεραιότητες έχουν αγνοηθεί, οι ιεραρχήσεις περιφρονούνται, τα fake news και η παραπληροφόρηση οργιάζουν, σε μια προσπάθεια να περιγραφεί ως αυθαίρετη και παράνομη η δράση της Αστυνομίας.

Όπως και να ‘χει, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αναλαμβάνει τις ευθύνες του και μακάρι κάποια στιγμή να βγει άκρη.

Οι επιλογές κάποιων πάντως και οι πράξεις τους, αποτελούν εν τέλει την περίτρανη απόδειξη για το τι κουβαλάνε στο κεφάλι τους.

Τι να σχολιαστεί φερ’ επείν για την «πρωτοβουλία» των γνωστών των Εξαρχείων να κάψουν το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία το βράδυ της Τετάρτης; Τι να θέλουν να πουν οι καλλιτέχνες; Είναι σαφές το τι, ωστόσο είναι και εντελώς αμφίβολο το αν συγκινείται κάποιος από τέτοιους «ακτιβισμούς» ή απλώς χαίρονται μεταξύ τους.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ήδη ανακοίνωσε ότι το δένδρο θα ξαναστηθεί.

Θα ξανακαεί άραγε;

Και θα ξαναστηθεί;

Πόσο θα τραβήξει αυτό το τροπάρι και ποιος θα «νικήσει« τελικά;

{https://www.facebook.com/kostas.bakoyannis/posts/10157484766856999}

Τελευταία τροποποίηση στις 14:43 - 19 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.