ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η... αγωνία του «Έλληνα» Tομ Χανκς για στρατιωτικό και φόρους

Η... αγωνία του «Έλληνα» Tομ Χανκς για στρατιωτικό και φόρους Κύριο

16:31 - 06 Ιαν 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Φαίνεται πως ο Τομ Χανκς πληροφορήθηκε το... σούσουρο που προκάλεσε στα ελληνικά social media η είδηση ότι πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης.

Στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στις ΗΠΑ ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα και αναπαρήγαγε ορισμένα από τα αστεία που γράφτηκαν στο Twitter για το ζήτημα: "Πρέπει να πάω στρατό; Πρέπει να πληρώνω φόρους;" αναρωτήθηκε με χιούμορ ο διάσημος ηθοποιός.

Στη συνέχεια, όμως, φρόντισε να μιλήσει για τη χώρα μας με μοναδικά λόγια.

Στς Χρυσές Σφαίρες ο Χανκς παρέλαβε το βραβείο Σεσίλ Ντε Μιλ για το σύνολο της καριέρας του. Με το βραβείο στα χέρια ρωτήθηκε για το γεγονός ότι πολιτογραφήθηκε Έλληνας και αρχικά σχολίασε με χιούμορ:

«Έχω κάποιες απορίες ωστόσο, μετά την πολιτογράφησή μου ως Έλληνας πολίτης. Πρώτον, πρέπει να πάω φαντάρος; Γιατί ούτως ή άλλως δεν θα ήμουν καλός. Πονάνε τα γόνατά μου και είμαι ένας ηλικιωμένος πια. Δεύτερον, πρέπει να πληρώνω φόρους; Ή αρκεί να πληρώνω με μετρητά και όλα καλά;»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα "καταφύγιο". Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος!»

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.