ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Χρωματικές… παραφωνίες στις γραβάτες

Χρωματικές… παραφωνίες στις γραβάτες Κύριο

14:48 - 13 Ιαν 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ολοκληρώθηκαν την Δευτέρα οι επαφές του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η συνάντηση είχε οριστεί για σήμερα, λόγω υποχρεώσεων του κ. Κουτσούμπα στο Λονδίνο. Πάντως το κλίμα ίσως και να ήταν καλύτερο από ότι στις συναντήσεις με όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε τον γγ του ΚΚ, με μία παρατήρηση για τις γραβάτες τους: «Γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Εσύ με μπλε γραβάτα και εγώ με κόκκινη», είπε αστειευόμενος ο Πρωθυπουργός και στην συνέχεια συζητήθηκε η πρόσφατη επίσκεψή του κ. Κουτσούμπα στο Λονδίνο, όπου μετείχε σε εκδήλωση της κομματικής οργάνωσης του ΚΚΕ.

Μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ επανέλαβε για το θέμα του εκλογικού νόμου ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα μπόνους εδρών για το πρώτο κόμμα.

 Όσο για το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας, δήλωσε πως ο Πρωθυπουργός δεν άνοιξε τα χαρτιά του. «Σιγά μην μου έλεγε ποιος θα είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας. Εξέφρασε πάντως την εκτίμηση ότι η πρόταση του κ. Μητσοτάκη θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.