ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η τελευταία συνάντηση

Η τελευταία συνάντηση Κύριο

12:13 - 15 Ιαν 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Κατά μία εκδοχή, η στάση του Πρωθυπουργού έναντι του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν στο διάστημα των προηγούμενων μηνών ενδεικτική των διαθέσεών του κ. Μητσοτάκη και των μεταξύ τους σχέσεων.

 

Μόνο όποτε ήταν αναγκαίο και αναπόφευκτο συναντήθηκαν, οι επικοινωνίες διέφεραν κατά πολύ από την περίοδο Πρωθυπουργίας του κ. Τσίπρα και ο κ. Μητσοτάκης περιιορίστηκε στα στοιχειώδη. 

 

Ορισμένοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι είχε επιβληθεί κάποιου είδους εμπάργκο στην Προεδρία. Αφορμή για αυτό ήταν οι προσφατες εξελίξεις, όπου ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς για το ταξίδι του στην Αμερική ή συζήτησε μαζί τους τα της Προεδρικής εκλογής, ενώ δεν είχε κάνει αντίστοιχη συνάντηση και συζήτηση με τον κ. Παυλόπουλο. 

 

Όπως και να ΄χει, οι μέρες πλησιάζουν και λέγεται ότι ο κ. Μητσοτάκης επισπεύδει τις ανακοινώσεις του. Και εν όψει αυτού, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι προτού γίνει η όποια ανακοίνωση, θα υπάρξει ενημέρωση του Προέδρου. 

 

Αν αυτή θα γίνει τηλεφωνικώς ή σε κατ’ ιδίαν συνάντηση δεν είναι ακόμη γνωστό. Αν πάντως υπάρξει τέτοια συνάντηση, θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.