ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Ντέμης στο Μαξίμου

Ο Ντέμης στο Μαξίμου Κύριο

20:11 - 01 Φεβ 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Ένας... ασυνήθιστος επισκέπτης πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου το πρωί του Σαββάτου.

Το ποδόσφαιρο, ωστόσο, απασχολεί ιδιαίτερα την κυβέρνηση τελευταία κι έτσι εξηγείται η παρουσία του Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος είχε σύμφωνα με πληροφορίες συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συζήτησε με τον κ. Γεραπετρίτη τις τελευταίες εξελίξεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα προπαρασκευαστικό κλιμάκιο υπό τον κ. Γεραπετρίτη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη-επαφή με την ηγεσία της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (UEFA και FIFA).

Όπως έχει ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι πρόεδροι των δύο ομοσπονδιών θα προσκληθούν για να συντάξουν μαζί με την κυβέρνηση το μνημόνιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο πρέδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό. 

Στο πλαίσιο αυτό η Ελλάδα θα δημιουργήσει και μια επιτροπή η οποία θα συναντηθεί και θα μιλήσει υπό την εντολή του πρωθυπουργού με τις δύο ομοσπονδίες. Μια επιτροπή η οποία θα αποτελείται από μέλη που δεν έχουν καμία σχέση με την τοξικότητα που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία. Ο Ντέμης πιθανότατα θα είναι μέλος της επιτροπής.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:19 - 01 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.