ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Οι Ρεπουμπλικανοί Ελλάδας στηρίζουν Τραμπ- Στο πλευρό τους η Ραχήλ Μακρή

Οι Ρεπουμπλικανοί Ελλάδας στηρίζουν Τραμπ- Στο πλευρό τους η Ραχήλ Μακρή Κύριο

12:59 - 11 Φεβ 2020
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Πάρτι με αφορμή την αθώωση του Ντόναλντ Τραμπ από το Κογκρέσο πραγματοποίησαν οι Ρεπουμπλικανοί Ελλάδας, που δήλωσαν τη στήριξή τους στον Αμερικανό Πρόεδρο και ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ τον προσεχή Νοέμβριο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μπαρ στην περιοχή του Ελληνικού και ξεκίνησε με την ομιλία Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο, μετά την αθώωσή του, στις 4 Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης, Έλληνες οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ, έντυσαν με μουσική… country το πάρτι.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες στο πάρτι ξεχώρισε η παρουσία της Ραχήλ Μακρή, η οποία είχε καιρό να κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση.

Η κεντρική ομιλία στο πάρτι για τον Ντόναλντ Τραμπ στην Αθήνα έγινε από τον Τζόναθαν Κωνσταντίνου, τον πρόεδρο του Παραρτήματος Ρεπουμπλικανών στην Ελλάδα, ο οποίος εξήγησε ότι η οργάνωση, μεταξύ άλλων, στοχεύει στη διευκόλυνση Αμερικανών πολιτών που βρίσκονται στην Ελλάδα ώστε να ψηφίζουν στις αμερικανικές εκλογές «για να μείνει πρώτο κόμμα το Ρεπουμπλικανικό».

Στην ομιλία του είπε ακόμα πως «Για τις ΗΠΑ το σύνθημά μας είναι “Keep America Great” και για την Ελλάδα “κάντε την Ελλάδα μεγάλη ξανά”. Και πάμε για τον Νοέμβριο Ντόναλντ Τραμπ ξανά. Και σε όποιον δεν αρέσει ξύδι».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.