ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Τασούλας έσβησε το πυροτέχνημα Βαρουφάκη

Ο Τασούλας έσβησε το πυροτέχνημα Βαρουφάκη Κύριο

16:05 - 14 Φεβ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μέσα στην λίγο πολύ χαοτική κοινοβουλευτική συζήτηση για τα εργασιακά την Παρασκευή, όπου μεταξύ των άλλων ως θέματα της αντιπαράθεσης αναδείχθηκαν ο Βαρουφάκης, τα μνημόνια και πολλά λιγότερο ή περισσότερο άσχετα, συνέβησαν διάφορα.

Ένα από αυτά ήταν μία κίνηση εντυπωσιασμού από τον Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος έπειτα από το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα αίτια της ήττας του, ήλθε και πάλι στην επικαιρότητα, αφού κατά τους πρώην συντρόφους του είναι εκείνος που φταίει για την ήττα του 2019, παρόλο που είχε απομακρυνθεί από το 2015.

Ο κ. Βαρουφάκης λοιπόν, κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής έναν φάκελο, ο οποίος κατά τα λεγόμενά του περιέχει τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών που είχε καταγράψει στις συνεδριάσεις του eurogroup.

«Ανέθεσε» μάλιστα στον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα να αποφασίσει εκείνος πώς θα πληροφορηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί το περιεχόμενο του φακέλου.

Ο κ. Τασούλας φυσικά δεν «τσίμπησε» και σημείωσε μετά το τέλος της ομιλίας Βαρουφάκη: «μου δίνει το δικαίωμα να αποφασίσω αν θα το δώσω στους πολιτικούς αρχηγούς».

Στην συνέχεια προσέθεσε ότι «όταν κάποιος αισθάνεται πως πρέπει να αναλάβει μια πρωτοβουλία, να την κάνει με δική του ευθύνη. Δεν είμαι αχθοφόρος, καλώ κλητήρα και επιστρέφω ως απαράδεκτη την επιστολή Βαρουφάκη».

Πάντως ο Βαρουφάκης έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ότι τα προϊόντα των υποκλοπών του τα έχουν ακούσει και ο Τσίπρας και ο Γαβράς. Οπότε, όποιος ενδιαφέρεται θα μπορούσε να ρωτήσει εκείνους…

Τελευταία τροποποίηση στις 16:19 - 14 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.