ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συριζαϊκές ακροβασίες με ΑΣΟΕΕ και κορωνοϊό

Συριζαϊκές ακροβασίες με ΑΣΟΕΕ και κορωνοϊό Κύριο

14:22 - 26 Φεβ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το τι ακριβώς θεωρεί ότι πετυχαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις ακραίες και θέσεις και δηλώσεις των τελευταίων ημερών, κάνει πολλούς να αναρωτιούνται. Προφανώς βάσει κεντρικής απόφασης, όλα τα στελέχη του έχουν αποδυθεί σε μία εκστρατεία διατύπωσης απίστευτων θεωριών συνωμοσίας, καλλιεργώντας σύγχυση και ένταση, μάλλον όμως ερήμην της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα ακούγονται για το περιστατικό στην ΑΣΟΕΕ, όπου η ετυμηγορία της αξιωματικής αντιπολίτευσης αγνοεί το ότι ο αστυνομικός προσπάθησε να σώσει την ζωή του και εν μέσω ξυλοδαρμού από ομάδα κουκουλοφόρων τράβηξε το όπλο του. Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, το περιστατικό αφορά την είσοδο οπλισμένου αστυνομικού στο Πανεπιστήμιο. Για τον ξυλοδαρμό λένε ότι δεν είδαν και δεν γνωρίζουν τίποτε. Περί καταδίκης δε της επίθεσης εναντίον του αστυνομικού, ουδείς λόγος…

Με ιδεολογικό μανδύα έντυσε όμως ο ΣΥΡΙΖΑ και τις θεωρίες του για τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, ο ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, υποστήριξε στο twitter ότι ο ιός έχει ταξικά χαρακτηριστικά, ενώ  διατύπωσε και την εξωφρενική θέση ότι η κυβέρνηση θα χαιρόταν αν εντοπιζόταν ένα κρούσμα σε προσφυγικούς πληθυσμούς!

Δείτε την ανάρτηση του υποψήφιου ευρωβουλευτή:

 

 

{https://twitter.com/AlexandrosNik/status/1232569877413662720}

Τελευταία τροποποίηση στις 14:58 - 26 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.