ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Μπήκαμε» στα σπίτια των πολιτικών και θα «καρφωθούν» όσοι δεν τηρούν τις απαγορεύσεις

«Μπήκαμε» στα σπίτια των πολιτικών και θα «καρφωθούν» όσοι δεν τηρούν τις απαγορεύσεις Κύριο

16:17 - 16 Μαρ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Οι συνθήκες που επέβαλε ο κορονοϊός και τα μέτρα που έχουν ληφθεί και από τα τηλεοπτικά κανάλια, έχουν ήδη αρχίσει να επιδρούν κατά κάποιον τρόπο αποκαλυπτικά.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα πάνελ και οι συζητήσεις γίνονται πλέον εξ αποστάσεως και μέσω skype ή άλλων αντίστοιχων πλατφορμών, οι τηλεθεατές έχουν κατά κάποιον τρόπο «μπει» στα σπίτια των πολιτικών (στην φωτογραφία στιγμιότυπο από παρέμβαση του υπουργού Αναπτυξης Αδ. Γεωργιάδη το βράδυ της Κυριακής στην ΕΡΤ).

 

Μπορεί κανείς να παρατηρήσει λοιπόν τους πολιτικούς στους ιδιωτικούς τους χώρους, να δει το προσωπικό τους γούστο στην διακόσμηση, περίεργους ή λιγότερο περίεργους φωτισμούς, αν έχουν πίνακες και φωτογραφίες στους τοίχους, τι χρώμα είναι βαμμένοι κλπ.

 

Σε λίγο καιρό, η ιδιότυπη αυτή εξ αποστάσεως οικειότητα θα πάρει και νέες διαστάσεις, καθώς το κλείσιμο των κομμωτηρίων, σε συνδυασμό με το «Μένουμε σπίτι» θα έχει ορατά αποτελέσματα και άλλου τύπου. 

 

Οι καλοκουρεμένοι θα αρχίσουν να εμφανίζονται εξ ανάγκης ατημέλητοι, οι βαφές μαλλιών (ανδρών και γυναικών) θα ξεθωριάσουν, η δημόσια εικόνα πολλών θα αλλάξει. 

 

Ή αν δεν αλλάξει, θα καρφωθούν όσοι δεν τηρούν και τόσο ευλαβικά τα περιοριστικά μέτρα…

Τελευταία τροποποίηση στις 18:44 - 16 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.