ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συστάσεις του Μπέρνι Σάντερς σε δημοσιογράφους να τηρούν τις προφυλάξεις για τον κορονοϊό (video)

Συστάσεις του Μπέρνι Σάντερς σε δημοσιογράφους να τηρούν τις προφυλάξεις για τον κορονοϊό (video) Κύριο

13:57 - 26 Μαρ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ενώ οι περιορισμοί στην κυκλοφορία επεκτείνονται και εφαρμόζονται παντού, μεγάλη ανησυχία προξενεί παγκοσμίως η εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ. Ο Τραμπ ακολουθεί μία αλλοπρόσαλλη τακτική, στέλνει λάθος μηνύματα, ισχυρίζεται ότι σε δύο εβδομάδες η αμερικανική οικονομία θα λειτουργήσει στους κανονικούς της ρυθμούς και ένας θεός ξέρει που θα οδηγήσουν όλα αυτά.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι για τις ΗΠΑ το 2020 είναι μία εκλογική χρονιά, καθώς οι προεδρικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον Νοέμβριο. Μπορεί να είναι και μία από τις χώρες στις οποίες οι πολιτικές επιπτώσεις της πανδημίας να γίνουν ορατές περισσότερο από αλλού. 

 

Σε αυτές τις συνθήκες, ο δημοκρατικός γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς εθεάθη να βαδίζει σε έναν έρημο δρόμο με συνεργάτιδά του, καθ’ οδόν προς το γραφείο του. Στην είσοδο υπήρχε ένα τηλεοπτικό συνεργείο. 

Μόλις ο γερουσιαστής είδε τους δημοσιογράφους, τους είπε από μακριά: «γιατί είστε τόσο κοντά ο ένας στον άλλο;» και προχώρησε σε συστάσεις για την τήρηση των μέτρων προφύλαξης. 

 

Σημειωτέον, ότι ο γερουσιαστής προσφάτως αντιμετώπισε καρδιολογικό πρόβλημα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. 

 

Δείτε το βίντεο από την συνάντηση του Σάντερς με τους «απρόσεχτους» δημοσιογράφους:

{https://twitter.com/cdiersing/status/1242935113257832461}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.