ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Ελλάδα μέλος του G20; Η ατάκα Μητσοτάκη στο CNN, το γέλιο της Αμανπούρ και η διόρθωση

Η Ελλάδα μέλος του G20; Η ατάκα Μητσοτάκη στο CNN, το γέλιο της Αμανπούρ και η διόρθωση Κύριο

13:10 - 02 Απρ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μέσα στα πολλά και σοβαρά που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στο CNN το βράδυ της Τετάρτης, υπήρξε και κάτι που έδωσε αφορμή για χαμόγελο από την Κριστιάν Αμανπούρ.

Με αφορμή την μέχρι στιγμής επιτυχημένη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού από την ελληνική κυβέρνηση, η γνωστή δημοσιογράφος ρώτησε τον Πρωθυπουργό, τι θα είχε να πει σε ηγέτες που ακολουθούν εντελώς διαφορετική πολιτική, όπως ο Μπολσονάρο στην Βραζιλία, που τίθεται κατά των περιοριστικών μέτρων και δείχνει να περιφρονεί την πανδημία. «Τι θα του λέγατε αν τον συναντούσατε σε μία σύνοδο του G20;», ρώτησε η γνωστή δημοσιογράφος. 

 

Ο κ. Μητσοτάκης έσπευσε να απαντήσει, ξεκινώντας με μία χιουμοριστική επισήμανση: «Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν είναι ακόμη μέλος του G20, αλλά ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει», είπε και συνέχισε λέγοντας τα προφανή για την στάση που τηρούν κυβερνήσεις, οι οποίες δεν δείχνουν να ανταποκρίνονται με την δέουσα ταχύτητα στην κρίση…

 

Η γνωστή δημοσιογράφος λίγο αργότερα έγραψε στο twitter: «Κατά λάθος αναβάθμισα την Ελλάδα σε μέλος του G20, αλλά ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης έδωσε μία ανεκτίμητη απάντηση στην προφανή άρνηση του βραζιλιάνου Προέδρου για τον κορονοϊό». 

 

Δείτε την ανάρτηση και το video:

 

{https://twitter.com/camanpour/status/1245436569814794242}

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.