ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Όταν ο Χαρδαλιάς συνάντησε τον Iggy

Όταν ο Χαρδαλιάς συνάντησε τον Iggy Κύριο

15:14 - 02 Απρ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι εκ των πραγμάτων ένα από τα πρόσωπα των ημερών. Εχει αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο, μέχρι στιγμής το έχει φέρει σε πέρας με επιτυχία και καθημερινώς είναι ένα από τα δύο πρόσωπα, με πρώτον τον καθηγητή Τσιόδρα, που εκτελούν το δύσκολο έργο της ενημέρωσης των πολιτών για την πορεία της πανδημίας, τα μέτρα κλπ.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει από γνωστούς διαύλους, επίσημους και ανεπίσημους, να εκφράζονται σχόλια για το ύφος του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας. Κάποιοι ενοχλούνται για την αυστηρότητά του και ίσως πίσω από αυτές τις «ενοχλήσεις» να βρίσκεται και ο σπόρος ενός νέου κύκλου πολιτικής αντιπαράθεσης, τον οποίο πιθανώς και να επιζητούν κάποιοι στην αντιπολίτευση. 

 

Εως ότου αποδειχθούν ή διαψευσθούν αυτά, αξίζει να δει κάποιος αυτήν την φωτογραφία. Λογικά πρέπει να είναι από το μακρινό 2006, όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν δήμαρχος Βύρωνα. Εκεί ως γνωστόν βρίσκεται το Θέατρο Βράχων και εκείνο το καλοκαίρι είχαν παίξει οι Stooges, το θρυλικό συγκρότημα του Iggy Pop, που μόλις είχαν επανασυνδεθεί. 

 

Ο θαυμασμός του σημερινού υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας για τον Iggy είναι φανερός στο στιγμιότυπο. Το ίδιο και του Iggy για τον Χαρδαλιά…

Τελευταία τροποποίηση στις 16:10 - 02 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.