ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συναισθηματική νοημοσύνη και πολιτική αφροσύνη

Συναισθηματική νοημοσύνη και πολιτική αφροσύνη Κύριο

15:27 - 07 Απρ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Υπάρχει η έννοια της συναισθηματικής νοημοσύνης, η οποία περιγράφει ένα προσόν (για όσους την διαθέτουν…) και είναι λογικό και επόμενο αυτή να συνδέεται και με την πολιτική νοημοσύνη, η οποία επίσης είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο και χρήσιμο εφόδιο για όσους ασχολούνται με το σπορ της πολιτικής.

Τις ημέρες ετούτες οι ικανότητες του καθενός αποκαλύπτονται. Και σε αυτό το πεδίο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας δεν διακρίνονται ιδιαιτέρως. 

 

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν νωρίτερα την Τρίτη στον «Ευαγγελισμό», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να κάνει μία πολιτική σπέκουλα, με μία ανάρτησή του στο Facebook και επιτιθέμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

 

Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για υποκρισία επειδή τη Δευτέρα επισκέφτηκε γιατρούς και νοσηλευτές στο «Σωτηρία», αλλά τώρα, όπως λέει ο κ. Τσίπρας, «έστειλε την αστυνομία». 

 

«Χθες ήταν “οι ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες”, που τους χειροκροτάμε στα μπαλκόνια. Σήμερα οι ήρωες δε δικαιούνται να έχουν φωνή, όταν αυτή ενοχλεί την κυβέρνηση. Χθες πήγε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης σε νοσοκομείο μαζί με τις κάμερες για να “τιμήσει τους ήρωες”. Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, τους έστειλε τις αστυνομικές δυνάμεις για να διαλύσουν την συγκέντρωσή τους στον Ευαγγελισμό», έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας. 

 

Προφανώς θεωρεί ότι με αυτήν την τακτική κάτι κερδίζει, αλλά προφανέστερα ακόμη, δεν έχει συναίσθηση ότι εν τέλει πάει κόντρα στο κύμα και στις διαθέσεις της ελληνικής κοινωνίας…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.