ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η πρώτη σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα στην εποχή της πανδημίας

Η πρώτη σύγκρουση Μητσοτάκη - Τσίπρα στην εποχή της πανδημίας Κύριο

12:59 - 28 Απρ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Στον βαθμό που κάποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει πολιτική αντιπαράθεση κλασικού τύπου, ακόμη και σε περιβάλλον εγκλεισμού, η ευκαιρία θα δοθεί την Πέμπτη, παραμονή της Πρωτομαγιάς.

Για το πρωί της 30ης Απριλίου έχει προγραμματιστεί στην Βουλή συζήτηση, με την διαδικασία των ανακοινώσεων εκ μέρους του Πρωθυπουργού και όχι της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης, με θέμα τα όσα έγιναν έως εδώ και όσα σχεδιάζει η κυβέρνηση για το επόμενο διάστημα. 

 

Είναι σαφές από το κλίμα που προσπαθεί να καλλιεργήσει η αντιπολίτευση, αξιωματική και ελάσσων, ότι υπάρχει διάθεση κόντρας και σύγκρουσης, οπότε υπάρχουν ενδείξεις ότι τα αίματα θα ανάψουν. 

 

Πιθανώς να είναι και το πρώτο δείγμα για το πολιτικό περιβάλλον που θα διαμορφωθεί ελέω κορονοϊού για τους επόμενους μήνες, οι οποίοι ούτως ή άλλως θα είναι καθοριστικοί, καθώς μετά την πανδημία ακολουθούν οι βαριές της παρενέργειες στην οικονομία. 

 

Το ζήτημα είναι (και θα είναι) ποιος θα έχει κάτι να προτείνει και αν οποιαδήποτε πρόταση θα είναι ρεαλιστική και εποικοδομητική. 

 

Αν λείψουν αυτά, θα έχουμε απλώς κάτι για να σχολιάζουμε, για να σπάει και η ρουτίνα…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.