ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με «ναι» στην διεύρυνση του κατηγορητηρίου της Προανακριτικής, η Φώφη τελειώνει με το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ

Με «ναι» στην διεύρυνση του κατηγορητηρίου της Προανακριτικής, η Φώφη τελειώνει με το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ Κύριο

15:05 - 18 Μαϊ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Όσο συνεχίζονται οι εκ του πονηρού σχεδιασμοί του ΣΥΡΙΖΑ και των παρατρεχάμενων του περί δημιουργίας τάχα προοδευτικού μετώπου και σύμπραξης με το ΚΙΝΑΛ, οι εξελίξεις τον προλαβαίνουν και οδηγούν μάλλον στο αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή την πολιτική του απομόνωση.

Παρά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και τις κομματικές διαρροές, η Φώφη Γεννηματά «καίει» όλες τις υποτιθέμενες γέφυρες με μία απόφαση και με την σχετική ανακοίνωση, ακυρώνει το πονηρό φλερτ του Αλέξη Τσίπρα. 

 

Η απόφαση αυτή είναι η ψήφιση υπέρ της διεύρυνσης του κατηγορητηρίου της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης που διενεργεί την έρευνα για την δράση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Τσίπρα, Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση Novartis. 

 

Οπως σημειώνει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στην ανακοίνωσή της, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε κάθε έρευνα για το πραγματικό σκάνδαλο του φαρμάκου προκειμένου να υπηρετήσει κομματικές επιδιώξεις σε βάρος πολιτικών αντιπάλων, ενώ τονίζει: «Το πολυπλόκαμο παραδικαστικό κύκλωμα, το οποίο γεννήθηκε από τα σπλάχνα μέρους της Δεξιάς, αλλά το στήριξε και το καρπώθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει έρθει στο φως, με λεπτομέρειες και ονόματα. Αποκαλύπτεται η δομή, ο τρόπος δράσης του και οι αντι-θεσμικές στοχεύσεις του».

 

«Το Κίνημα Αλλαγής που δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται θα συνεχίσει αταλάντευτα για την πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας και τώρα με τη θετική του ψήφο στη Βουλή για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου», αναφέρει η κ. Γεννηματά. 

 

Το παιχνίδι δεν εξελίσσεται όπως θα το επιθυμούσε ο κ. Τσίπρας και πολλά θα κριθούν από την συνέχεια της υπόθεσης και το αν θα φτάσει τελικά στο Ειδικό Δικαστήριο…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.