ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τα γονατογραφήματα του ΣΥΡΙΖΑ και η ατυχής επιλογή του Ζαππείου

Τα γονατογραφήματα του ΣΥΡΙΖΑ και η ατυχής επιλογή του Ζαππείου Κύριο

12:35 - 20 Μαϊ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο επικοινωνιακός πανικός του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται - πάντοτε δε η νευρικότητα σε αυτό το πεδίο είναι απόρροια ελειμμάτων στο καθαρά πολιτικό σκέλος. Δεν πάει πολύς καιρός που η αξιωματική αντιπολίτευση είχε παρουσιάσει εν μέσω πανδημίας το τάχα φιλόδοξο οικονομικό του πρόγραμμα, με τον ευφάνταστο τίτλο «Μένουμε Όρθιοι».

Εν πολλοίς αγνοήθηκε, όχι για λόγους συνωμοσίας των διαπλεκόμενων, όπως ισχυρίζονται στην Κουμουνδούρου, αλλά πολύ απλά επειδή ήταν απλώς ένα συνονθύλευμα πλειοδοτικών εξαγγελιών, δίχως καμία βάση και επαφή με την πραγματικότητα. 

 

Κατόπιν αυτού και με εντυπωσιακή ταχύτητα, ετοίμασαν ένα νέο πρόγραμμα, το «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ». Επρόκειτο να παρουσιαστεί την Πέμπτη. Όμως επειδή την Τετάρτη προέκυψε το νέο μήνυμα του Πρωθυπουργού για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας και τα όσα θα προβλέπονται για τον τουρισμό κλπ., κρίθηκε ότι την Πέμπτη θα «καιγόταν» επικοινωνιακά το πακέτο εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Και έτσι μάλλον πάει για Δευτέρα η παρουσίαση.

Το ατυχέστερο δε όλων, είναι ο τόπος που επιλέχθηκε: η παρουσίαση θα γίνει στο Ζάππειο, σημείο που μόνον αρνητικούς συνειρμούς προκαλεί. Είτε επειδή είναι συνδεδεμένος με τα αντιμνημονιακά προγράμματα της ΝΔ, που πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων, είτε με εκείνη την κωμικοτραγική φιέστα των Τσίπρα-Καμμένου, επί τη εξόδω από τα μνημόνια…

Τελευταία τροποποίηση στις 12:39 - 20 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.