ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή… κορονοϊός

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή… κορονοϊός Κύριο

14:57 - 25 Μαϊ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Ο «ΣΥΡΙΖΑ - μένουμε όρθιοι» έχει πείσει κάποιους ή μάλλον έχει παραπλανήσει, ότι βρίσκεταο σε διαδικασία ανασυγκρότησης, ότι δυνατότητες και ικανότητες μετάλλαξης και ότι κάποια στιγμή θα γίνει ένα κόμμα σοβαρό και υπεύθυνο.

Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει ό,τι θέλει…

 

Παρά ταύτα, οι ενδείξεις ότι όχι απλώς δεν σοβαρεύεται, αλλά αντιθέτως διολισθαίνει ολοένα και περισσότερο σε θέσεις ακραίες, προκλητικές και ασύμβατες με την γενική διάθεσή των πολιτών, πληθαίνουν. 

 

Μία από τις τελευταίες αυτές θέσεις διατύπωσε στη Βουλή ο Θ. Παπαχριστόπουλος, θέλοντας να αμφισβητήσει την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας από τους ειδικούς και το κράτος. Και σύμφωνα με την απίθανη και αλλοπρόσαλλη άποψή του, τα μειωμένα κρούσματα στην Ελλάδα οφείλονται ίσως στο ότι ο κινεζικός ιός ήταν πιο ασθενικός και οι Ελληνες απέκτησαν ανοσία από του κινέζους που υπάρχουν στην χώρα…

 

«Στην Κίνα το στέλεχος του ιού πιθανόν να ήταν πιο ασθενικό και πολλοί από εμάς να αποκτήσαμε ανοσία από τους Κινέζους που υπάρχουν στην Ελλάδα γι’ αυτό και είχαμε πολύ λίγα κρούσματα. Στην Κίνα είχαν λίγα κρούσματα πέθαναν 3500, άντε αν έκρυψαν και κάποιος να πέθαναν άλλοι 3500. Στο 1,5 δις. κατοίκων είναι πολύ μικρό κομμάτι ενώ αντίθετα όσοι από τη Βόρεια Ελλάδα πήγαν στην Λομβαρδία είδατε τι έγινε κλπ». 

 

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα…

Τελευταία τροποποίηση στις 15:41 - 25 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.