ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιόδρας - Χαρδαλιάς επανεμφανίζονται... αλλιώς Κύριο

12:11 - 28 Μαϊ 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Μπορεί ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς να αποχαιρέτισαν τους πολίτες (μέχρι νεωτέρας) και να διέκοψαν τις καθημερινές ενημερώσεις, όμως με έναν τρόπο… επανεμφανίζονται.

Ήδη έχουν μετατραπεί σε πρωταγωνιστικές φιγούρες ενός τρέιλερ για το σόου του Τάκη Ζαχαράτου, ο οποίος υποδύεται αμφότερους, εν όψει της σειράς των 20 καλοκαιρινών παραστάσεων, που θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο. 

 

Από το τρέιλερ γίνεται φανερό ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον χαρακτήρα του Νίκου Χαρδαλιά, για τον οποίο έγραψε στο σημείωμα που συνοδεύει την σχετική του ανάρτηση στο Facebook:

 

 

«Καλησπέρα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol... Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos ... Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου».

 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

{https://www.youtube.com/watch?v=wByoMd4UMb0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1lhgYNxpw-wypWhF4esKWGIrQI-T3Ou3cgfFYV0kOs11s-BZ8PutGpq9I}

Τελευταία τροποποίηση στις 12:18 - 28 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.