ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Μήνυμα συμφιλίωσης με Στουρνάρα από τον Τσακαλώτο

Μήνυμα συμφιλίωσης με Στουρνάρα από τον Τσακαλώτο Κύριο

07:34 - 17 Ιουν 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το απόλυτο κουλουβάχατο επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και κατά παράδοξο τρόπο γα τα δεδομένα του, κάποιοι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι υπάρχει πρόβλημα.

Θρυαλλίδα για την ανάδειξη του ζητήματος αποδεικνύεται η υπόθεση της περιουσίας του Παπαδημούλη. Αλλοι καλύπτουν τον ευρωβουλευτή, άλλοι τον αδειάζουν, η ηγεσία παίρνει αποστάσεις από αυτόν και η εικόνα που διαμορφώνεται φαίνεται ότι θα χρειαστεί πολύ καιρό για να βελτιωθεί. 

 

Μέσα σε όλα αυτά, μία διαφορετική γραμμή φαίνεται ότι ακολουθεί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε ό,τι αφορά τον αγαπημένο και πρώτον τη τάξει… εχθρό του ΣΥΡΙΖΑ, τον Γιάννη Στουρνάρα. 

 

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας εξακολουθεί να του επιτίθεται με κάθε ευκαιρία, ο κ. Τσακαλώτος (ο οποίος γνωρίζεται με τον κεντρικό τραπεζίτη από τα χρόνια της Οξφόρδης), στέλνει ένα σήμα διαφορετικό, κατεβάζοντας τους τόνους. Μιλώνας στο ieidiseis.gr, ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε να ρίχνει γέφυρες συμφιλίωσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε κάποιες στιγμές ο κ. Στουρνάρας έδειξε μια έντονη μεροληψία υπέρ της προηγούμενης κατάστασης. Θυμίζω την υποστήριξή του για την προληπτική γραμμή πίστωσης. Εμείς όμως θα κρίνουμε και στο μέλλον με βάση τις προτάσεις του και τις τοποθετήσεις του και όχι με προσωπικά κριτήρια»…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.