ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αλλο ένα στέλεχος του ΠαΣοΚ στην (πολιτική) αγκαλιά του Μητσοτάκη;

Αλλο ένα στέλεχος του ΠαΣοΚ στην (πολιτική) αγκαλιά του Μητσοτάκη; Κύριο

12:28 - 22 Ιουν 2020
Άγγελος Κωβαίος

Γράφει ο Άγγελος Κωβαίος

Το θέμα του ανασχηματισμού προσωρινά μπορεί να έχει κλείσει, λίγο αφότου άνοιξε και προτού ξανανοίξει, ωστόσο η λήξη συναγερμού που σήμανε από το Μέγαρο Μαξίμου δεν ήταν και τόσο αποτελεσματική.

Οι περισσότεροι υπουργοί και υφυπουργοί συνεχίζουν να ψάχνονται και να αναζητούν ενδείξεις για την τύχη τους και η φημολογία εξακολουθεί να διακινείται σε πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία. 

 

Οι πλέον ευφάνταστες διαδόσεις, φέρουν πρόσωπα εκτός κομματικής δομής της ΝΔ να εισέρχονται στην κυβέρνηση, όπως την προηγούμενη εβδομάδα π.χ. όταν από κάπου κυκλοφόρησε αβασίμως το όνομα του Ευ. Βενιζέλου και εκείνος διέψευσε σχεδόν με αποστροφή κάθε τι σχετικό. 

 

Παρά ταύτα, μία άλλη φημολογία φέρει ένα άλλο στέλεχος με πολιτική προέλευση από το ΠαΣοΚ να αξιοποιείται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δεδομένης και της κινητικότητας περί τα ενεργειακά, αλλά και της υψηλής τεχνογνωσίας του στο συγκεκριμένο πεδίο: Πρόκειται για τον Γιάννη Μανιάτη, πρώην υπουργό Ενέργειας, ο οποίος έχει σχεδόν εκδιωχθεί από την Φώφη Γεννηματά με κάθε δυνατό τρόπο και φαίνεται ότι πλέον δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτόν στο σημερινό ΚΙΝΑΛ…

 

Σε μερικές εβδομάδες θα γνωρίζουμε αν όλα αυτά ευσταθούν και αν θα επαληθευτούν…

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.